VISSZAJÖVÜNK…. NYÁRI KAMPÁNYAKCIÓ

2021. JÚNIUS 1-JÚLIUS 15.között : akciós áraink : felnőtteknek : 6000Ft/fő /éj

                     gyerekeknek 4000Ft/fő /éj

Visszajövünk a  BLANKA Apartmanházba,  a 8 fős erdőszéli önálló házba  Zalakarosra, ahol csak Önök tartózkodnak, biztonsággal pihenhetnek ,a gyönyörű környezetben, a szomszédos házaktól 200 m-távolságra.

 A négy 2 fős  apartmant „patyolat tisztán”, magas komforttal, parkosított nagy kerttel, zárt parkolókkal ajánljuk Családoknak, Baráti társaságoknak ahol a gyerekek számára a mókusok, őzek megfigyelése nagy élményt jelent.

Érkezéskor üdvözli itallal várjuk, távozáskor „meglepetés” ajándékkal kedveskedünk.

Blanka Apartmanházba, 4 db X 1 hálószobás / pótágyazható/, földszintes külön bejáratú  TV-és, Wifis igényes apartmanba várjuk Önöket. A fürdőszoba fertőtlenítő folyadékkal ellátott,  zuhanyzós, az Extrán felszerelt étkező- konyhában hűtő, háztartási gépek, főző és tálaló edények, konyharuha, törölköző áll rendelkezésre.

Minden apartman fedett teraszos, amely közös étkezések, partik rendezésére is alkalmas.. Az udvaron 4 parkoló, parkosított kert teszi hangulatosabbá az itt töltött napokat, ahol grillezni, a szomszédos telkünkön szalonnasütés és sportolási lehetőség.

Az apartmanból gyönyörű kilátás nyílik a  városra, a Kis Balatonra. A  rendezvény tértől a" Családi -gyógy-és élményfürdőtől, az éttermektől, a kávézóktól, az üzletektől , sport és kerékpár centrumtól 10-15-perces sétával minden attrakció elérhető, a város területén a parkolás ingyenes, a fürdő mellett is.

További információ: www.zalakarosiszallas.hu

Foglalás  emailen : magdalena1@freemail.hu, telefonon 0630 7550 358, 06309585748

Foglalás :  minimum 3 éjszaka

közvetlen link: http://zalakarosiszallas.hu/hu/aktualis-akciok.html

 

 

Foglalás, érdeklődés
www.zalakarosiszallas.hu
Tel: +36 30 3498 299