AKCIÓS ÁRAK az Ünnepeken is!!! 

Árak: 5000 Ft/éj/fő Gyermekeknek: 12éves korig: 3000FT/éj/fő

Reggeli: önellátás vagy 1200-1500Ft/fő

Pünkösdölés Zalakaroson  a Magdaléna és Blanka Apartmanházakban!

 

Töltse a tavaszváró napokat csodálatos zöldövezetben, a wellness élményfürdőtől, rendezvénytértől 5-6 percre ahol, 2-3-4 fős apartmanokkal, pünkösdi grátisz Programokkal várjuk pihenésre, szabadidős élményekre érkező Vendégeinket.

Az  önellátás mellett, igény szerint a reggelit is felszolgáljuk virágos teraszunkon.   Érkezéskor "Pünkösdi  alkoholos-és mentes Koktéllal, italokkal" üdvözöljük a Vendégeket. 

Túraszervezés a Parkerdőben "Szalonna sütés- tavaszi zöldségekkel" , grillezési lehetőség, A Pünkösdi Vígasságokhoz, királyi Borokat ajánlunk.

A Zalakarosi Rendezvény téren zenés- táncos "Pünkösdi vígasságok", kézműves bemutatók, tájjellegű étkek, és helyi borok kínálata. Kertmozi látogatás az Apartmantól 2 percre.

 

Várjuk Önöket "Hagyományos Húsvétolásra"

 

a Magdaléna Apartmanban, ahol családias, ünnepi  hangulatban készülünk a Húsvétra, ahol a hagyományokhoz híven, szervezzük a:

 Húsvéti hagyományos locsolkodást, Tojásfestést-díszítést-rajzolást a gyerekenek,

Húsvét napján Nyuszi-tojás kereső versenyen vehetnek részt a kicsik és nagyok.

  Húsvéti reggeli menűvel várjuk Vendégeinket, ahol a tojás- sonka mellé, a tavasz ízeit is kínáljuk, de nem feledkezünk meg a tél- és gondűző pálinkákról sem.

Zalakaroson ebben az időben az Apartmantól 2-3 percre a Öko-Parkban  NYUSZI FOGÓ verseny, gyermek programok  és Tavasz köszöntő zenés-táncos rendezvények szórakoztatják az ideérkező Vendégeket.

A téli napok után válassza Zalakarost, ahol a Wellness- és élmény fürdő mellett , a tavasz várás örömét, vendégszertetetünket kínáljuk Önnek és családjának.

A sok extra szolgáltatás mellett, áraink változatlanul hétköznapiak!!

 

Wellnes hétvége Zalakaroson, Magdaléna Apartmanokban:

 

Töltse a hétvégét a Zalakarosi élményfürdőben,   és pihenjen 1-2 hálószobás(2-4fős) pótágyazható, kényelmes,    Apartmanjainkban, amelyek a gyógy -és élményfürdőtől, az éttermektől 5-6 percre, zöld övezetben találhatók.  A  kertes-virágos apartmanok, vonzereje, a konyhák teljes gépesítése, a szobák extra felszereltsége, biztosítja az Önök kényelmét, önellátásal vagy villás reggelivel. / 800-1000 Ft/fő/nap/

 

Érkezéskor : Üdvözlő ital, kávé információs anyagok:

4 nap / 3 éjszaka : 2 főre = 30 000Ft

4 nap / 3 éjszaka   2 felnőtt+ 2 gyerek / 12 év alatt  = 48 000Ft vagy 4 felnőtt 60 000FT