Szeretettel várjuk kedves Vendégeinket, impozáns Zalakarosi Apartman-házainkban!

A  lenti fotókon, a 3 gyönyörű APARTMAN    HÁZUNKAT mutatjuk be, amelyek   Zalakaros szívében találhatóak. Zalakaros fürdő város magyarország egyik legnagyobb wellness,- élmény és gyógyfürdő központja. Honlapunkon megtekinthetik mind a három Apartmanházunkat és ezen kellemes szálláshelyek közül,   Ön válassza ki hol szeretné Zalakaroson tölteni szabadságát, ahonnét pihenten és élményekben gazdagon térne vissza otthonába.

Vendégházaink a wellness fürdővel szemben (3 perc) illetve 8-12 percre kellemes sétával elérhetők, a városi park mellett zöld-erdős övezetben épültek, zárt parkolókkal.

Az apartmanházak parkosított udvarán, grillezési lehetőséget biztosítunk, virágos kertünkben a kellemes pihenést, felejthetetlenné teszi a madárcsicsergés és a mókusok játéka.

Minden apartmanhoz fürdőszoba és külön WC helyiség, étkező - terasz tartozik, kiválóan felszerelt étkező - konyha, - mikró és hűtő biztosítja az önellátást, de kérésére a reggelit is felszolgáljuk, illetve bármilyen családi- baráti partihoz, az étkezést megszervezzük.

A Magdaléna,- Blanka - és a Gyógyfürdő téri Apartmanházak *** csillagos minősített apartmanházak, új, impozáns megjelenésükkel és belső építészetükkel, feledhetetlen nyugalmas nyaralást és kikapcsolódást biztosít, minden idelátogató kedves vendégünk számára.

Magdaléna Apartmanház
10+2 fő

Csermely u. 34.

Blanka Apartmanház
8+2 fő

Harkály u. 12.

"Gyógyfürdő téri "

2X 2 hálószobás apartman
2x 5 fő= 10fő

Kattintson a fenti menüsoron az apartmanjaink-ra,ahol kiválaszthatja az Ön igényének legmegfelelőbb Apartmanházat, és ha elnyerte tetszését valamelyik szálláshely ne habozzon, a fenti menüsoron "árak,foglalás"-ra kattintva adja meg megrendelését, amelyre 1-3 óra alatt választ kap, emailen visszaigazoljuk foglalását, vagy választ kap kérdéseire.

Köszönjük megtisztelő érdeklődését, várjuk foglalását:
Mobil: +36 (30) 3498-299 vagy +36 (30) 7550-358
E-mail: magdalena2@freemail.hu vagy az info@zalakarosiszallas.hu

Fizetés: KP, SZÉP kártyák,  átutalás!

  Levelezési cím: Haász Tamásné
www.apartmanokzalaban.hu 3300 Eger, Torony u. 1-3.