Szeretettel várjuk kedves Vendégeinket, impozáns, kényelmes Zalakarosi Apartman-házainkban!

A lenti fotókon, a 3 gyönyörű APARTMAN HÁZUNKAT mutatjuk be, amelyek Zalakaros szívében, vagy zöldövezetében épültek, ahol az egész Család, a romantikára vágyó igényes Vendég és a baráti társaságok is megtalálják Vendégbarát szálláshelyünket.

Zalakaros virágos, parkos, „ezerélményt nyújtó” fürdő város, itt épült fel Európa egyik legnagyobb wellness,- élmény és gyógyfürdő központja, 40 medencével, több csúszda parkkal, korszerű szauna világgal. A család barát fürdőzők 4 ha-os pihenő parkban, hatalmas árnyas fák alatt pihenhetnek, a vízi sétányon az Öko parkban sétálhatnak, élvezhetik a családias éttermeket, kávézókat. Az ÚJ KAROS Korzó és a Rendezvény tér a fesztiválok, a kulturális, zenei, és kézműves programok helyszínei. Zalakaros területén a parkolás egész évben ingyenes .

Honlapunkon (www.zalakarosiszallas.hu) megtekintheti mind a három korszerű Apartmanházunkat és ezen kellemes szálláshelyek közül, Ön válassza ki hol szeretné Zalakaroson tölteni szabadságát, ahonnét pihenten és élményekben gazdagon térhet vissza otthonába.

Vendégházaink a wellness fürdővel szemben (3 perc) illetve 8-12 percre kellemes sétával elérhetők, a Centrumban a tavaly átadott Rendezvény-Tér mellett zöld-erdős övezetben épültek, zárt parkolókkal.

Az apartmanházak parkosított udvarán, grillezési lehetőséget biztosítunk, virágos kertünkben a kellemes pihenést, felejthetetlenné teszi a madárcsicsergés és a mókusok játéka.

Minden apartmanhoz fürdőszoba és külön WC helyiség, étkező - terasz tartozik, gépesített konyha, étkező, mikró és nagy hűtő biztosítja az önellátást, de kérésére a reggelit is felszolgáljuk, illetve bármilyen családi- baráti partihoz, az étkezést megszervezzük.

A Magdaléna,- Blanka - és a Gyógyfürdő téri Apartmanok minősített apartmanházak, Wifi-vel, igény szerint, légkondival vagy ventilátorral ellátva. A kertes Apartmanházak udvarán biztonságos JÁTÉK KUCKÓ épült, a játszó udvarokon a gyerekek biztonságban játszhatnak. A felújított impozáns apartmanok, megjelenésükkel, belső építészetükkel, feledhetetlen nyugalmas nyaralást és kikapcsolódást biztosítanak, minden idelátogató VENDÉGÜNK számára.

Magdaléna Apartmanház

Magdaléna Apartmanház

  • Szabad hely: 10+2 fő
  • 8749 Zalakaros, Csermely utca 34.
  • Részletekért kattintson IDE!

Blanka Apartmanház

Blanka Apartmanház

  • Szabad hely: 8+4 fő
  • 8749 Zalakaros, Harkály utca 12.
  • Részletekért kattintson IDE!

Gyógyfürdő-téri Apartmanház

Gyógyfürdő-téri Apartmanház

  • Szabad hely: 2 hálószobás apartman (5 fő)
  • 8749 Zalakaros, Gyógyfürdő tér 4.
  • Részletekért kattintson IDE!