Erdőszéli önálló ház 8 főre Zalakaroson, baráti társaságoknak, nagy családoknak…

BLANKA Apartmanház, Harkály út 12.

BlankaPanorámás, 3 csillagos földszintes, ZÖLD HÁZAT kínálunk, igényes Vendégeinknek, a szomszédoktól 200m távolságra. A 4X2 fős apartmanokat "patyolat tisztán", magas komforttal, parkosított Grill- kerttel, zárt parkolókkal ajánljuk családoknak, baráti társaságoknak, ahol a gyerekek számára a mókusok, őzek megfigyelése nagy élményt jelent.

Blanka Apartmanházba, 4 db 1 hálószobás (pótágyazható), földszintes külön bejáratú TV-és, Wifis igényes apartmanba várjuk Önöket. A fürdőszoba fertőtlenítő folyadékkal ellátott, zuhanyzós, az extrán felszerelt étkező- konyhában hűtő, háztartási gépek, főző és tálaló edények, konyharuha, törölköző áll rendelkezésre.

Minden apartman fedett teraszos, amely közös étkezések, partik rendezésére is alkalmas. Az udvaron 4 parkoló, parkosított kert teszi hangulatosabbá az itt töltött napokat, ahol grillezni, a szomszédos telkünkön szalonnát sütni és sportolni is van lehetőség.

Az apartmanból gyönyörű kilátás nyílik a városra, a kis Balatonra. A rendezvénytértől a Családi- Gyógy- és Élményfürdőtől, az éttermektől, a kávézóktól, az üzletektől , sport és kerékpár centrumtól 15-perces sétával minden attrakció elérhető, a város területén a parkolás ingyenes, a fürdő mellett is.

A városi kis vonattal, vagy lovas kocsival, 1 óra alatt megismerhető a virágos város turisztikai attrakciói, és kocsival 15-20 perc alatt a Bivaly rezervátumban, a Kis-Balatonra, a Kaland szigetre, vagy kis állat simogatóba is érdemes ellátogatni.

Nyitva tartás: május 1. - október 15.

Foglalás: minimum 3 éjszaka

Szállásköltség:

  • 8 fő/éj: 64.000 Ft/éj
  • 10 fő/éj: 75.000 Ft/éj

Email: magdalena2@freemail.hu Telefon: +36 (30) 7550-358